Sobre nosaltres

 
Servei d'assessorament integral a tot tipus d'empreses des de 1994. Una empresa per a empreses. Com a societat profesional, estem inscrits amb el número 232 en el Registre de Societat Professionals del Col·legi d'Economistes de Catalunya.
Servei d'assessorament integral a tot tipus d'empreses des de 1994.
Una empresa per a empreses.
Com a societat profesional, estem inscrits amb el número 232 en el Registre de Societat Professionals del Col·legi d'Economistes de Catalunya.
SOBRE NOSALTRES

Hola! Som l'Albert i l'Artur, responsables de 2A Assessors, una assessoria fiscal, comptable i laboral. Des de 1994 oferim els nostres serveis d'assessorament integral a tota classe d'empreses. Som Llicenciats en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona i col·legiats al Col•legi d'Economistes de Catalunya.

L'objectiu de la nostra empresa és ajudar als nostres clients i resoldre els seus dubtes de forma personalitzada i individualitzada. Després de més d'una vintena d'anys especialitzats en aquest àmbit, el primordial per a nosaltres són les persones. Som conscients que cada client que ve a l'oficina és diferent i cada cas requereix una atenció especial. La clau del nostre projecte és la proactivitat i el desenvolupament d'un model de negoci que rau en l'emprenedoria, el compromís i la responsabilitat.

En termes d'actualitat, la crisi de la COVID-19 ha colpejat durament l'economia i la nostra societat. Malgrat els múltiples inconvenients que ha comportat aquesta epidèmia, tots ens hem hagut de readaptar a la nova situació i hem potenciat l'assessorament als nostres clients de forma virtual. No obstant això, la nostra empresa continua oferint un servei de cita prèvia per a resoldre qualsevol consulta. La pots demanar mitjançant diverses alternatives: la nostra pàgina web (www.2aassessors.com),el nostre telèfon (933.707.470) i ​​la nostra oficina, situada al Carrer Enric Morera 6 d'El Prat de Llobregat.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrarse

... ...